,Сърце и Мозък’ постави Плевен на световната карта

 In Новини

Щастливи сме да обявим глобалното постижение на проф. д-р Яна Симова и нейния екип в областта на клиничните изпитвания!

В средата на изминалия месец изследователски екип начело с проф. д-р Яна Симова, успешно рандомизира първия глобален пациент, отбелязвайки ключов момент в клиничните изпитвания.

Този успех им донесе престижно място в глобалния бюлетин на фармацевтичния гигант Novo Nordisk, който ги отличи за тяхната отдаденост в напредъка на лечението на хронични заболявания.

Несъмнено, проф. д-р Яна Симова и нейният екип се отличават с отдадеността си за развитие на медицината, като заемат водещите позиции в рекрутирането на пациенти и за различни други клинични изпитвания, свързани със сърдечносъдови заболявания. Техният изключителен професионализъм и неизменна посветеност  продължават да подпомагат иновациите в медицината и носят надежда на пациенти по цял свят.

„Ние сме много търсен център и изключително желан партньор при провеждането на клинични изпитвания, както от водещите, утвърдените и изгряващите фарма индустрии, така и от CRO компаниите. Обикновено сме от първите с включен пациент, много често набираме най-много участници не само в България, но и в Европа и света. Одиторите са възхитени от нас, имахме дори инспекция от FDA, като от агенцията останаха впечатлени от добрата ни организация.“, каза проф. Симова. „Когато става дума за иновации, развитие на медицинската наука и нови възможности за пациентите, при нас няма отговор не!“.

Recent Posts