Роди се стотното бебе на „Мама и Аз“

 In Новини

Само четири месеца след откриването, екипът на най-новата клиника за майчино и детско здраве в страната „Мама и Аз“ посрещна стотното си бебе. Момиченцето е проплакало на 11 октомври и е първа рожба в семейството на двойка млади плевенчани, реализирали се успешно в чужбина. Двамата родители решават появата на малката госпожица да се случи в родината им и избират „Мама и Аз„. Раждането е водено от доц. Йордан Попов – началник на клиниката по акушерство и гинекология, акушер-гинекологът д-р Мажед Алкара съвместно с неонатологичен и анестезиологичен екип. Бебето и майката се чувстват добре, до тях от първия ден е и щастливият татко, съобщиха от Родилния комплекс.

„Щастливи сме с всичките ни бебета, родени досега. Радваме се, че все повече родителите избират клиниката за един от най-важните моменти от живота си. Приемаме това доверие като най-точната оценка за труда ни, и благодарим“, споделят от екипа.

Гордост за клиниката е и започналото разширяване на съществуващата лаборатория по медицинска генетика чрез въвеждане на технологични възможности за молекулярно-генетична диагностика на редки заболявания при децата. Екипът, ръководен от експерт по медицинска генетика с опит от Германия, вече провежда специализирани медико-генетични консултации за децата и семействата.

Recent Posts