Поздравителен адрес от Тихомир Каменов – председател на БКИ

 In Новини

До
всички служители
на УСБАЛК Плевен

Уважаеми Колеги,

На 24 юни 2017 г. се навършват 9 години от откриването на УСБАЛК Плевен, първата болница на Български Кардиологичен Институт, която промени представите за достъпност до качествено здравеопазване и високи технологии за диагностика и лечение на сърдечносъдовите заболявания. Водещи лекари от Франция, Италия, Австрия и Чехия значително допринесоха за нашето развитие и вяра в собствените сили. Специалната грижа и новото отношение към пациента промениха самочувствието и удовлетворението на лекарите и мед. сестри. Високите терапевтични резултати и голямото удовлетворение за всеки един преминал през болницата пациент не закъсняха.

Само за една година след откриването ние успяхме да променим негативната статистика и намалим смъртността от остър инфаркт на миокарда в Северна България наполовина. Станахме образец за високо качество, професионализъм и нулева толерантност към посредствеността.

Множеството благодарствени писма, положителни отзиви и преминали проверки от НЗОК, Медицински одит и Министерство на здравеопазването са нашия атестат за качество на работа и професионализма на всички наши лекари, медицински сестри и болничен персонал на УСБАЛК Плевен.

На целия екип пожелавам много здраве, нови професионални успехи, лично и семейно щастие!

Вярвам в способността на всеки един от Вас ежедневно да се бори за спасяването на човешки живот и подобрява качеството на живота. Подобряването на резултатите, самоусъвършенстването и утвърждаването на УСБАЛК Плевен като лидер в  лечението на сърдечносъдовите заболявания в страната остава пътеводна задача за всички нас.

Ваш искрен,
Тихомир Каменов
Основател и Председател на БКИ

Recent Posts

Leave a Comment