Явлението ‚Мама и Аз’ в политиката, инвестициите, демографията, иновациите, репродуктивното здраве, развитието, образованието и благоустройството

 In Новини

Пациентите от София, Плевен и цялата страна пишат и говорят (със съкращения):

Юлиана Атанасова: Народът разбра – новата клиника Мама и Аз e непознато явление. Сериозно предлагам, Министерският съвет – всички министри, до един, да посетят препълнената ‚Мама и Аз‘. Всеки един от тях, от финанси и инвестиции, до иновации, градоустройство и образование, та чак до национална сигурност за отглеждане на здрави войници и психически уравновесени полицаи, има какво да научи. Експертиза и образец за управление – национална гордост!

Националната гордост ‚Мама и Аз‘ е отворена за сътрудничество за намаляване на рекордната детска смъртност

Александър Гевреков: Всички са много мили, отзивчиви, любезни, усмихнати, загрижени от състоянието на децата. Наистина с грижа за децата, на всеки половин час има лекар, който ни пита дали се нуждаем от нещо и преглеждат децата. Децата има къде да си играят, детският кът е пълен с играчки, много е чист. Всичко блести от чистота, леглата в стаите са много удобни, както за децата, така и за възрастните придружители. Огромно БЛАГОДАРЯ за грижите, които полагате! Страхотни сте!

Първата, специално новопостроена (от над 55 години насам) клиника за майчино и детско здраве

Емилия Лалова: Прекрасна нова болница за децата на Плевен, а и не само. Екип от висококвалифицирани специалисти, отдадени на професията си и на грижата за малките пациенти, чудесна материална база и невероятно отношение. Желая успех на целия персонал, бъдете здрави и все така всеотдайни!

Моника Хинкова: Сърдечни благодарности за навременната и адекватна помощ, за човешкото и топло отношение!!! Чистота, обгриженост, внимание, докторите са на високо ниво, усмихнати и професионалисти. Наистина бях чувала само страхотни неща за болницата, но вече се убедих, че наистина е страхотна! Всички са много мили хора!!! Препоръчвам!

„Мама и Аз“ ще гарантира напреднала медицинска помощ за всички деца, ще подпомогне прехода към стабилност и модерно развитие 

Кристина Мандиева – Къналиева: Перфектно отношение в педиатрията на Мама и Аз. Лекари – високо ниво, отдадени на професията си. Без значение в кой час на денонощието ги потърсиш, винаги са насреща с отговор!

Генетичните изследвания, тясно обвързани със специализирано генетично консултиране, са от критично значение за пациентите с репродуктивни проблеми и редки заболявания

Томислав Иванов: Като родител искам да споделя очарованието си от грижите и професионализма на лекарите в детското отделение на „Мама и Аз“ – гр. Плевен. Бях впечатлен от индивидуалния подход и отношение към всяко дете, от това, че освен да лекува, персоналът ти вдъхва доверие и спокойствие . Щастлив съм, че всичко с детето ми е наред и се радваме на днешния празник.

Д-р Лидия Димова, ,Сърце и Мозък’- Плевен: Онкологичните заболявания се „подмладяват“

Мартина Ангелова: Наложи ми се два пъти по време на бременността да имам престой от няколко дни в отделението на “Мама и Аз”. Очарована съм не само от обстановката, но най-вече и от отношението и професионализма на всички лекари и акушерки. Въпреки притесненията, които имах, всичко ми бе обяснено подробно и страховете ми изчезнаха. Сега ми предстои раждане и без никакви притеснения и съмнения ще се върна отново.

Клиниката на всички деца и бъдещи майки

Севдалина Николаева: Не знам от къде да започна! Ще започна от това, че там наистина има истински професионалисти! Приеха ни, всички бяха много любезни, не само към бебчето ми, но и към мен! Санитарките са страхотни, отзивчиви и мили! Сестрите подхождат много внимателно към детето! А..а.. лекарите, лекарите са на много високо ниво, лъхат спокойствие, сигурност и това се усеща от децата и родителите! Детенцето ми беше адски спокойно в ръцете им! Да не говоря, че идваха по няколко пъти през деня да видят как сме, да прегледат детето. Задала съм сигурно над 100 въпроса, на всеки един ми беше отговорено, не с половин дума, не да ми се обяснява, че много питам, „защото съм майка за първи път“, а просто защото имаха желание и работят с кеф и любов тази така трудна професия! Материалната база е на много високо ниво, всичко е ново, много е чисто, обстановката е важна в такива ситуации, а не да те подтиска допълнително. Храната е перфектна. Всичко за мен и детето ми беше подсигурено. Искам да изкажа най-искрени благодарности към целия екип на отделението по Педиатрия, направиха всичко нужно за детето ми, направиха адски много изследвания и приложиха адекватно лечение! Бъдете здрави всички!

От архива: ‚Мама и Аз’ София е безспорно необходим проект в интерес на бъдещето на България

Цялата новина можете да прочетете тук.

Recent Posts