Болница ,Сърце и Мозък’ Бургас сключи договор с НЗОК за всички специалности

 In Новини

Поради огромния интерес и запитвания от пациенти, високотехнологичната „Сърце и Мозък“ Бургас съобщиха, че вече има сключен договор с НЗОК за всички специалности и всички здравноосигурени пациенти могат да се възползват от специализирани здравни услуги, които се предлагат по клинични пътеки.

Новата швейцарска болница разполага с клиники и отделения по: кардиохирургия, неврохирургия, гръдна хирургия, съдова хирургия, обща хирургия, урология, гастроентерология, анестезиология и интензивно лечение, нервни болести, кардиология, ортопедия и травматология, физикална и рехабилитационна медицина, клинична и микробиологична лаборатории. Образната диагностика е оборудвана с ядреномагнитен резонанс, 2 рентгена, 2 компютърни томографа.

Очаква се стартирането и на последно поколение роботизирана хирургична система da Vinci, която ще обслужва всички хирургични специалности. С цел да отговори и на необходимостта от специализиран транспорт, болницата разполага със собствени реанимобили и подготвени екипи и извършва транспорт на пациенти в страна и чужбина. Предлага се възможност за второ мнение от водещи български или чуждестранни специалисти в съответните области.

За записвания за прегледи, консултации, лабораторни и образни изследвания, второ мнение, специализиран транспорт и други, моля позвънете на тел.: 056 703003. Новият адрес на болницата е ул. „Здраве“ №1, зад университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Бургас.

За нас пациентът винаги стои на първо място!“, обявиха от МБАЛ „Сърце и Мозък“ Бургас.

Цялата статия вижте тук.

Recent Posts