Kлиниката по АГ в МБАЛ ,Сърце и Мозък‘ в Плевен приема пациенти

 In Новини

Клиниката разполага с модерно оборудван амбулаторен кабинет, където се извършват консултативни, контролни и профилактични прегледи.

В клиниката по акушерство и гинекология работят утвърдени специалисти в областта на гинекологията, акушерството и репродуктивната медицина. На разположение на пациентите са модерни операционни зали, оборудвани със съвременна апаратура и инструментариум за извършване на пълния обем гинекологични операции. Фокусът на клиниката е върху ендоскопската хирургия с минимално инвазивна интервенция. Включени са зали за реанимация и възстановяване от анестезия, високотехнологичен сектор за образна диагностика и други специализирани помещения, свързани с подсигуряването на оперативната дейност. Извършват се и консултации, контролни и профилактични АГ прегледи.

Началник на клиниката е доц. Йордан Попов – един от водещите специалисти в Северна България по акушерство и гинекология, урогинекология, раждане в напреднала възраст, женско безплодие, рискова бременност, дългогодишен и уважаван университетски преподавател.

Част от екипа на Клиниката са д-р Александър Любенов – специалист по минимално инвазивна и роботизирана гинекологична хирургия, с дългогодишен опит в профилактиката и лечението на доброкачествени и злокачествени заболявания на женската полова система, както и д-р Добринка Гинчева – с опит в лечението на безплодие, асистирани репродуктивни технологии, извличане и съхранение на стволови клетки, наблюдение на нормална и рискова бременност.

Прегледите се провеждат след предварително записване на тел. 064/678 400 при строго спазване на противоепидемичните мерки.

Recent Posts