Болница Сърце и Мозък Плевен стартира безплатни консултации за онкологично болни пациенти

 In Новини

Екипът на Клиниката по медицинска онкология инициира безплатни консултации за всички пациенти със солидни злокачествени тумори.

Консултациите ще се провеждат всеки вторник и сряда от 13:00 до 15:00 часа след предварително записан час от доц. д-р Наталия Чилингирова и д-р Филип Маринов. Те са насочени към всички пациенти, на които предстои да започнат лечение, лекуват се в момента или желаят второ мнение.

В модерна и високотехнологична среда, съгласно актуалните международни и национални стандарти, се извършва най-съвременно лекарствено лечение на всички видове злокачествени солидни тумори (химиотерапия, таргетна терапия, имунотерапия, хормонална терапия и др.).
Екипът на клиниката по Медицинска онкология работи в тясна колаборация с отделението по лъчелечение за постигане на оптимални терапевтични резултати. Болница Сърце и Мозък разполага с единствения Гама нож в страната и последно поколение линеен ускорител.

Съвместно с останалите клиники и отделения, в това число и генетична лаборатория от последно поколение, лечебното заведение предлага на пациентите безкомпромисен мултидисциплинарен комплексен подход в диагностиката и лечението на онкологичните заболявания. На разположение на пациентите е и опитен психолог. Консултациите и последващото лечение в болницата са напълно безплатни. За предварително записване на час за консултация, моля позвънете на телефон 064 678400.

Recent Posts