Запазване на час

Уважаеми пациенти,

Регистрацията ви позволява да записвате час/часове за преглед/и и консултация/и при специалист в диагностично-консултативните блокове на всички болници и медицински центрове на Българския Кардиологичен Институт в страната. Тя ви гарантира бърз и лесен достъп и възможност за избор на удобно за вас време и предпочитан специалист. Можете да запазите час със или без направление за специалист или хоспитализация.

За първоначална регистрация натиснете тук:

Ако вече имате регистрация, натиснете тук за вход:

В случай че изпитвате затруднения с процеса по онлайн запазване на час, можете да се свържете с нас на следните телефони. Нашите асистенти ще ви съдействат при регистрацията. Имайте предвид, че запазването на час по телефона отнема повече време и понякога се налага изчакване за връзка с оператор.

* Всички прегледи, изследвания, процедури и други медицински услуги, които вие получавате без направления за специалист или хоспитализация, са извън обхвата на задължителното здравно осигуряване и се заплащат от пациента съгласно вътрешните разпоредби и актуалния ценоразпис.

*В случаите, когато имате направление за специалист, е необходимо да планирате преглед в рамките на 30 календарни дни от датата на издаването му. Срокът за извършване на вторични прегледи от лекаря специалист е до 30 календарни дни от датата на първичния преглед.

* Направлението за специалист ви предоставя определен обем прегледи и изследвания, покрити от задължителното здравно осигуряване, за който не е необходимо допълнително заплащане.

В случай че сте лекар, може да се регистрирате тук:

С вашата регистрация може бързо да запазите час при специалист във всяко едно от нашите лечебни заведения.

В случай че не желаете да се регистрирате, можете да използвате старата функционалност за запазване на час тук: