Дарете по банков път

Титуляр: МБАЛ СЪРЦЕ И МОЗЪК ЕАД
Банка: УниКредит Булбанк АД
IBAN: BG22UNCR70001525548453
BIC: UNCRBGSF
Вид валута: BGN
ЕИК/БУЛСТАТ 203831564

Основание: Дарение за ‚Мама и Аз‘

Дарете чрез Дебитна, Кредитна карта или PayPal

Или сканирайте този QR код

Проектирана, построена и развита с най-напреднала медицинска експертиза – без нито една стотинка държавна инвестиция и без подкрепа от дарителски кампании, първата от над 55 години насам клиника за майчино и детско здраве ‚Мама и Аз‘ отвори врати на 1 юни тази година. За по-малко от шест месеца тя доказа своята изключително важна социална функция в борбата срещу детската смъртност и инвалидизацията на деца и юноши – над 130 родени бебета, десетки спасени животи, дългосрочна грижа за недоносени бебета и деца с тежки хронични и генетични заболявания. Със знания, умения и пълна отдаденост на каузата отговаряме на острата нужда от качествено съвременно педиатрично лечение, а нашите специалисти действително лекуват най-тежките случаи.

Все повече бременни от страната и чужбина с повишен риск избират клиника ‚Мама и Аз‘ заради максималната обезпеченост с техника, апаратура и персонал. Разполагаме с единствената в региона специално оборудвана неонатологична линейка. Специалистите ни провеждат първична и продължителна реанимация, както и интензивна терапия на недоносени бебета. На разположение на семействата са знанията и уменията на лекарите от лабораторията по медицинска генетика. Наред с животоспасяването, лекарите в ‚Мама и Аз‘ проследяват дългосрочно своите малки пациенти. С желание да разгърнат дейността на клиниката и да помогнат на още повече деца, детските лекари откриха дарителска кампания. Първи на апела на специалистите се отзоваха дългогодишният кмет на гр. Бургас Димитър Николов и новоизбраният кмет на гр. Плевен д-р Валентин Христов.

Готови сме да предоставим детайлна информация и пълен отчет към дарителите. Приемаме единствено поименни дарения, прозрачно, само по банков и електронен път.

Искрено вярваме във Вашата съпричастност и Ви благодарим. Нека заедно създадем по-добро бъдеще! Дарете тук

С уважение,
Лекарите от клиниката за майчино и детско здраве ,Мама и Аз’