В ,Сърце и Мозък’ спасиха крака на мъж с прорезни рани от флекс

 In Новини

Пациентът: Тази болница е на световно ниво, отношението на лекари, сестри и санитари към всички нас пациентите е незаменимо. Огромно Благодаря!

Преди дни в спешния кабинет на ,Сърце и Мозък’ Бургас постъпва мъж с дълбоки прорезни рани от флекс и голяма кръвозагуба. Младият мъж се е самонаранил по време на ремонт в района на Царево. Пораженията по крайниците му не са животозастрашаващи, но рискува да остане много дълго време на легло за възстановяване. Светкавично сформираният екип от специалисти обработва раните и прави различни оперативни интервенции, така че пациентът да се възстанови за възможно най-кратък период от време без трайни трудови увреждания.

Пациентът изказва огромни благодарности на целия екип от специалисти, сестри и санитари на болничното заведение за адекватната и бърза реакция при такъв спешен случай. Ето какво споделя още той от впечатленията си за болницата:

Огромни благодарности на МБАЛ „Сърце и Мозък” Бургас и конкретно на лекарите от отделение по ортопедия и травматология д-р Братоев, д-р Славов и всички други лекари, сестри и санитари! За тези, които не знаят, набързо ще разкажа за болницата. Болницата е на световно ниво и всичко в нея е така, както в чужбина! Първо впечатление на влизане прави изключителната чистота, уредените стаи с всичко нужно, включително телевизия, супер модерни легла и т н. Прави впечатление наличието на страшно много млади хора, които работят там! За лекарите, сестрите и санитарите само мога да кажа, че са на световно ниво – внимание, професионализъм и страхотно отношение към пациента! Благодарение на Вас пациентът се чувства като у дома си и болежките минават по-бързо! Огромно Благодаря!“

Цялата новина можете да прочетете тук.

Recent Posts